У Києві запустили додаткові поїзди на новорічні свята

Призначені поїзди курсуватимуть у період з 20 грудня 2019 року по 14 січня 2020 року

На різдвяні свята Укрзалізниця призначила 26 додаткових поїздів. Крім того, семи потягам подовжено маршрут. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Призначені поїзди курсуватимуть у період з 20 грудня 2019 року по 14 січня 2020 року. Загалом завдяки цим поїздам Укрзалізниця запропонує своїм клієнтам додатково близько 300 тис. місць. Найбільше рейсів – 15 – призначено до Західної України, саме цей напрямок користується найбільшим попитом у зимовий період.

Крім того, Укрзалізниця призначила додаткові рейси поїзда "Чотири столиці" сполученням Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига в період зимових свят. З графіком руху додаткових поїздів можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві 22 грудня пройде новорічний парад. Новорічний парад Borjomi New Year Parade вирішили перенести на 22 грудня, щоб не створювати незручності для киян, адже 21 грудня (субота) – робочий день. Через парад 22 грудня з 13:30 до 16:00 заборонять рух транспорту на вулиці Володимирській (від перетину з бульваром Тараса Шевченка до будинку №19).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися