«Ризик для столиці нікуди не зникав», - новий очільник КМВА про захист інфраструктурних об'єктів Києва

Організовується робота із забезпечення стійкості об'єктів критичної інфраструктури

24 жовтня Володимир Зеленський призначив 61-річного генерал-полковника Сергія Попка очільником Київської міської військової адміністрації (КМВА). Сергій Попко розповів в інтерв'ю НВ про дії щодо захисту інфраструктурних об'єктів столиці.

"Ворог продовжує загарбницьку війну, в якій гине чудовий український народ. Він знищує інфраструктуру держави. Ризик для столиці, як і для нашої країни, нікуди не зникав. Тому ми всі працюємо на оборону нашої країни. Вже є окреме доручення для організації роботи із забезпечення стійкості об'єктів критичної інфраструктури. Це питання ми тримаємо на контролі. Крім того, представники військової адміністрації докладають усіх зусиль аби мінімізувати наслідки можливих ударів", - повідомив він.

За словами нового очільника КМВА, удосконалюється система оборонних рубежів, районів та позицій, облаштовані різного роду загородження, включаючи мінно-вибухові. Створена система вогневого ураження, суттєво удосконалюється система протиповітряної оборони.

Всі комунальні служби міста готові виконувати свої завдання.

“Будуть кризи”: Кулеба про опалювальний сезон на Київщині. Кулеба розповів, наскільки Київщина готова до опалювального сезону, - пишуть "Коментарі".

“Будуть кризи, будуть пожежі, буде пошкодження критичної інфраструктури”, – сказав голова Київської ОВА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

1 листопада 2022, 00:06

пока жив Зеленский и Кличко будет бесконечная беда. Банду Геть...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися