У Бучі почалася відбудова вулиці, де ЗСУ знищили величезну колону ворожої техніки

У Бучі розпочався проект "Вулиця Вокзальна"

У Бучі розпочалася відбудова вулиці Вокзальна, де ЗСУ знищили величезну військову колону російської техніки. Про це повідомив мер міста Анатолій Федорук.

"У Бучі розпочався проект "Вулиця Вокзальна" американської організації GEM за фінансової підтримки фонду Говарда Г. Баффетта (HGBF). При сприянні Бучанської міської ради та інших партнерів", - написав він.

Вулиця Вокзальна відома тим, що тут точилися жорстокі бої, в ході яких ЗСУ знищили велику колону російської техніки. Фото вулиці зі знищеною технікою стали відомими на весь світ.

"Ми підписали тристоронню угоду про співпрацю, яка передбачає відбудову 11 будинків та відновлення ще 20. Проект підтримує Міністерство розвитку громад та територій України і Київська обласна військова адміністрація", - зазначив Анатолій Федорук.

Відбудова проводиться в рамках програми "Надія для Бучі".

В Ірпені будують друге модульне містечко: планують завершити за три тижні. На території санаторію "Дубки" у Ірпені облаштовують друге модульне містечко із 88-ми модулів. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

Київщина отримає 300 мобільних будинків від Європейської комісії. 300 мобільних будиночків від Європейської комісії в кооперації з Swedish Civil Contingency Agency (MSB) готується отримати Бучанська громада наступними тижнями. Про це повідомляє Бучанська міськрада, пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися