ДТЕК: У Києві можливі аварійні відключення світла не за графіком

У ряді районів української столиці можливі аварійні відключення світла не за графіком аварійних відключень, який було опубліковано раніше

У низці районів української столиці можливі аварійні відключення світла не за графіком аварійних відключень, який було опубліковано раніше. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого прес-службою компанії ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що у Києві спостерігається перенавантаження електромереж на Оболоні, Виноградарі, Мінському масиві, Святошині, Академмістечку, Біличах, Південній Борщагівці, Подолі та Куренівці.

Через це можливі екстрені відключення світла, щоб уберегтися від аварій на устаткуванні. Енергетики роблять усе можливе, аби стабілізувати ситуацію до кінця тижня.

Нагадаємо, що через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі відключення світла на території Київської області можуть тривати до двох тижнів — це найгірший сценарій розвитку подій, які розглядають влада. Про це повідомив голова Київської ОВ Олексій Кулеба в інтерв'ю Hromadske.

За його словами, все залежатиме від того, яких ушкоджень буде завдано інфраструктурі. Він зазначив, що якщо будуть настільки серйозні пошкодження, які вимагатимуть відновлення протягом двох тижнів, то доведеться протриматися два тижні.

"Якщо будуть інші пошкодження, то процес ремонту може зайняти більше часу або навпаки менше. На жаль, у нас такий ворог, що важко передбачити умови поразки. Тобто реальна загроза, що ми на строк до двох тижнів можемо опинитися без світла. І ми вже готуємося до цього", - сказав Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися