У київському метро можуть обладнати безкоштовний Wi-Fi: подробиці

В українській столиці на станціях київського метрополітену можуть обладнати безкоштовний Wi-Fi через перебої в мобільному зв'язку після вимкнення електроенергії

В українській столиці на станціях київського метрополітену можуть обладнати безкоштовний Wi-Fi через перебої в мобільному зв'язку після вимкнення електроенергії. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, запуск Wi-Fi у метрополітені необхідний не лише для забезпечення комфорту киян під час плескоту, але й дає можливість залишатися на зв'язку під час повітряної тривоги чи в умовах відсутності мобільного інтернету.

Нагадаємо, що у комунальному підприємстві "Київський метрополітен" заявили, що встановлення великої кількості лавок на станціях підземки є небезпечним. Про це стало відомо з коментаря представника підземки, опублікованого виданням Вечірній Київ.

Раніше було опубліковано петицію з вимогою збільшити кількість лавок на станціях, однак у метро вважають, що велика кількість лавок перешкоджатиме породу пасажирів і заважатиме евакуації за надзвичайної ситуації — петиція набрала необхідну кількість голосів для розгляду.

У метро зазначили, що додаткові лави також суперечать вимогам правил пожежної безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися