У Бучі на Київщині третій день немає води: що каже влада

У Бучі третій день тривають перебої з водопостачанням

У Бучі на Київщині третій день тривають перебої з водопостачанням. Рішення для цієї проблеми було знайдено. Про це повідомив бучанський голова Анатолій Федорук.

Повідомляється, що над відновленням стабільного і безперебійного водопостачання в Бучі, яке не буде залежати від відсутності світла, комунальники працюють вже третю добу.

"Результат: технічне рішення знайдено. Сьогодні завершується ремонт свердловин (все обладнання є в наявності), завершується монтаж ліній резервного живлення. Невдовзі буде підключено потужні генератори, які ми днями отримали від наших партнерів, і заживлено 7 свердловин, що даватимуть стабільний тиск в систему. Ми в Бучанській міській раді розуміємо, які великі незручності ви всі терпите без води і просимо вибачення за це", - написав Анатолій Федорук.

Комунальники працюють безперервно, щоб налагодити систему, що працюватиме стабільно.

Кличко розповів, чи будуть у Києві планові відключення води. Про це мер столиці Віталій Кличко розповів в ефірі телемарафону, передають "Коментарі".

У Києві відновили електропостачання 27 бюветних комплексів. У столиці, в тому числі за допомогою генераторів, відновили електропостачання 27 бюветних комплексів. Тепер вони доступні для киян. Про це повідомляє Київська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися