У Києві запустили марку "Кримський міст на біс!" (ФОТО)

На столичному мосту запустили марку, присвячену мосту, що не витримав

У Києві сьогодні, 4 листопада, на пішохідному мосту, що витримав ракетні удари російських окупантів, запустили марку "Кримський міст на біс!", присвячену тому мосту, який не витримав. Про це розповів генеральний директор компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський, передають "Коментарі".

"Сьогодні на нашому Київському мосту, який витримав, запустили марку "Кримський міст на біс!", присвячену тому мосту, який не витримав. Бо все, що справді українське, завжди має в собі певну стійкість, а все псевдоросійське – ми просимо, щоб бахнуло на біс", — заявив Смілянський.

За його словами, марку запускали разом з разом з кримчанином Рустемом Умєровим та автором арту — Юрієм Шаповаловим.

"Рустем зараз очолює Фонд Держмайна і каже, йому цей міст, після звільнення Криму, на балансі не потрібен. Тому, в "День Народного Единства" на росіі, побажаємо всім нам скоріш від них від‘єднатися", — прокоментував гендиректор "Укрпошти".

Посадовець додав, що "мрії повинні здійснюватися, бо українці місяцями чекали та навіть готувалися на мемному фронті до падіння Кримського моста".

"Основний сюжет нової – це, звісно, міст, але окрім нього багато інших художніх деталей, які вам сподобаються. Наприклад, натяк на фразу “Хватит курить, где попало, курите там, где еще не попало”, Байрактар в небі, награбоване орками добро, яке летить в прірву та інше", — пояснив ідею нової марки Смілянський.

Відомо, що вже понад 80 тисяч листів з 300 тисяч з такими марками на ранок вже продано по передзамовленню.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на місці влучання ракети біля перейменованої "Арки дружби народів" та пішохідного мосту закликали створити монумент-нагадування про атаки російських окупантів. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. Автор петиції пропонує столичній владі створити монумент "Дружби народів" на місці влучання ракети біля "мосту Кличка". Він зазначив, що по Києву російськими окупантами було завдано багато ударів крилатими ракетами. 

Читайте також, як на обстріляному пішохідному мосту у Києві почали ремонт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися