На Київщині знайдено 72 тисячі вибухонебезпечних предметів

У Київській області тривають роботи з розмінування територій

На Київщині підрозділи ДСНС знешкодили майже 72 тисячі вибухонебезпечних предметів. Про це повідомили в пресслужбі КОДА.

Із початку робіт піротехніки очистили 21421,14 га території, з них 4933,49 га – с/г угідь, 61,21 га – акваторії водних об’єктів.

Рятувальники перевірили 2091 домогосподарств, 1274 об’єктів, 1880,261 км автомобільних доріг, 1390,087 км ліній електропередач.

Також вони очистили 13,47 га території, перевірили 1 домогосподарство, 0,46 км автомобільних доріг та знешкодили 12 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Зазначається, що роботи з розмінування територій Київщини триватимуть і надалі.

Горіння складів на Київщині: у повітря потрапило 10 тисяч тон забруднюючих речовин. Горіння складських приміщень на Київщині внаслідок російських обстрілів завдало понад 32 мільйони гривень збитків довкіллю. В атмосферне повітря Київщини потрапило 10 тисяч тон забруднюючих речовин. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Столичного округу, передають "Коментарі".

У КМДА розглядають найгірший сценарій подій: повну відсутність світла, води та тепла.

"Через ракетні атаки агресора на об’єкти критичної інфраструктури розглядаємо різні сценарії розвитку подій. Найгірший – коли взагалі не буде електроенергії, водо- та теплопостачання. На цей випадок більше тисячі пунктів обігріву в нашому місті ми готуємо", - йдеться у повідомленні.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6707


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися