На Київщині відкрили новий ресторан McDonald's: там є укриття (Фото)

На території Київської області у селищі Лісники відкрили новий ресторан мережі McDonald's, де є своє укриття на випадок повітряної тривоги

На території Київської області у селищі Лісники відкрили новий ресторан мережі McDonald's, де є укриття на випадок повітряної тривоги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що у Лісниках ресторан відкрився на вулиці Ватутіна, 170А.

У компанії відзначають, що ресторан має зручне розташування для замовлень на McDrive дорогою за місто. Сам заклад розрахований на 111 місць у залі та 136 на терасі. Тут є 10 терміналів самообслуговування для замовлення у залі.

У ЗМІ повідомляють, що ресторан має власне укриття. Водночас відвідувачам нагадують, що під час повітряної тривоги МакДональдзі не працюють.

Нагадаємо, що у різних районах української столиці відкрили нові ресторани мережі фастфуд-харчування McDonald's. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що один ресторан буде відкрито біля станції метро "Арсенальна" на вулиці Івана Мазепи, 1, а другий – поряд із торговельно-розважальним центром Blockbuster на проспекті Степана Бандери 36-Б.

Тепер у столиці працює 31 ресторан, з яких 19 на правому березі та 12 на лівому.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися