В роботі метро у Києві сталися зміни: що треба знати

Подробиці розповіли у столичному метрополітені

У Київському метрополітені розповіли, що змінилося в роботі столичної підземки за тиждень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

За даними Київського метрополітену, на станціях метро "Лісова" та "Дружби народів" тривають почергові капітальні ремонти ескалаторів. Зокрема, розпочали міняти турнікети на станції "Дружби народів". На цій станції для пасажирів усе працює у звичайному режимі. Майже всі роботи тривають вночі. Встановити та налагодити нове обладнання планують до 22 листопада.

В Київському метрополітені нагадали, що зараз інтервали руху поїздів у столиці в пікові години становлять 4-5 хвилини, а у міжпік – 8-10 хвилин. Окрім того, під час повітряної тривоги рух поїздів метро наземними ділянками призупиняють. Підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію в комендантську годину (з 23:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий:

·       при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ-посвідчення особи;

·       прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу. Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей;

·       уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що владу столиці закликали облаштувати на станціях метро у Києві точки для зарядки мобільних. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. Автор петиції закликав столичну владу зробити на всіх станціях метрополітену у Києві точки для зарядки мобільних пристроїв, або хоча б на станціях з берега на берег. Збір підписів триває.

Читайте также