Евакуація з Києва при блекауті: Шмигаль розповів про плани влади

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, чи планується евакуація з української столиці у разі тотального відключення світла у місті

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, чи планується евакуація з української столиці у разі тотального відключення світла у місті. Про це стало відомо із його заяви, яку він сказав на останньому засіданні українського уряду.

За його словами, евакуація може здійснюватися лише в останню чергу як екстрений крок — він зазначив, що влада завжди повинна мати "план Б".

Водночас Шмигаль наголосив, що ситуація далека від того, щоб оголошувати евакуацію із Києва. Прем'єр сказав, що уряд і влада активно готуються до зими, а енергетики та сили ППО роблять все, що можуть.

Нагадаємо, що в українській столиці додали нові адреси до графіків планових відключень електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого компанією ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що йдеться про юридичних клієнтів, які перебувають у будинках, що мають окрему адресу від багатоквартирного будинку та раніше не внесені до бази.

Тепер власники бізнесу можуть дізнатися про можливі відключення, просто написавши у вікні пошуку на сайті адресу свого підприємства — це дозволить спланувати роботу бізнесу і підготуватися до можливої відсутності світла.

У компанії закликають юридичних клієнтів, адрес яких немає у графіку, але світло відсутнє — повідомляти про це через форму зворотного зв'язку на сайті ДТЕК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Леонид

9 листопада 2022, 15:58

До чого непрофесійна і непорядна особа , цей Шмигаль. Маріонетка Банкової. Тільки факт того , що " протягнув " у держбюджеті на 2023 рік 2 млрд. гр. на сумнівний " Мрафон " з " ручним " телеканалом на чолі , т.н. " Рада " ( зелені готуються до виборів ) , до 70 млрд.гр. на " Велике крадівництво " ( відкати з цієї схеми до 50 % , потрібні гроші на " ручних " депутатів і виборчу кампанію ) , говорять що воно таке! І це при тому , що потрібна зброя , , ЗП і доплати воїнам ЗСУ , кошти на лікування і реабілітацію поранених захисників ( практично , завдяки волонтерам , якось щось вирішується ) , іде зима , тисячі людей без житла , у будинках ні вікон , ні дверей , а дітки , що осталися без батьків ( завдяки волонтерам щось отримують, держава , практично , самоусунулась ). До цього всього , ця особа і його т.н. " кабінет " , глухі і сліпі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися