Відключення світла у Києві: Зеленський розповів про підготовку до зими

Президент України Володимир Зеленський розповів, як столиця та інші міста країни готуються до зимового періоду після ударів окупантів по критичній інфраструктурі.

Президент України Володимир Зеленський розповів, як столиця та інші міста країни готуються до зимового періоду після ударів окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із відеоповідомлення, яке опублікувала прес-служба глави держави.

За його словами, в Україні накопичується достатньо обсягів газу та вугілля, щоб забезпечувати українців.

"Перетворити зиму на зброю – план держави-терориста проти нашої держави, як і проти всієї Європи. Але ми робимо все, щоб цей російський план зазнав провалу, як і різні попередні", - наголосив він.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли, коли в українській столиці можуть закінчитися віялові відключення світла після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі.

За його словами, українці через російські обстріли вже кілька тижнів змушені на якийсь час залишатися без світла. Водночас, ситуація може налагодитися вже скоро.

Він зазначив, що ця ситуація продовжуватиметься доти, доки не відремонтують лінії та інші інфраструктури, для того, щоб передати електроенергію до Києва з інших регіонів України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися