Відключення світла у Києві: Зеленський зробив важливу заяву про графіки

Президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву щодо графіка відключення електропостачання в українській столиці та інших містах після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

Президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву щодо графіка відключення електропостачання в українській столиці та інших містах після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із відеозвернення, яке опублікувала прес-служба глави держави.

За його словами, енергетичним компаніям слід дотримуватись планових графіків відключення світла.

"Будь ласка, якщо відключення вашого будинку або вулиці відбувається сьогодні не за графіком, повідомляйте місцевій владі та енергокомпаніям, які вас обслуговують. Вони повинні виправити ситуацію і слідувати графіку. Скрізь, де електрика відключена, це має відбуватися згідно з опублікованими графіками", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що в українській столиці та на території Київської області 10 листопада діятимуть планові відключення електроенергії через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба національної енергетичної компанії "Укренерго".

Відомо, що по всій Україні буде застосовано планові відключення світла — найбільший обсяг обмежень буде в Києві та області, а також у трьох регіонах. У столиці світло відключатимуть до 00:00.

Аварійні відключення поки що не передбачаються, графіки можна дізнатися на ресурсах місцевих операторів.

Читайте также