У Києві планують відкрити ТРЦ Ocean Plaza: названо точну дату

Власники торгово-розважального центру Ocean Plaza в українській столиці назвали точну дату поновлення його роботи

Власники торговельно-розважального центру Ocean Plaza в українській столиці назвали точну дату поновлення його роботи. Про це стало відомо з повідомлення до орендарів торгових площ від адміністрації, опублікованого журналом Forbes.

Відомо, що торговельний центр відновить роботу з 22 листопада — він не працював з кінця лютого, коли розпочалося повномасштабне вторгнення Росії до України.

Адміністрація ТРЦ закликала підготувати торгові площі до відкриття.

Нагадаємо, що в управління державного агентства АРМА передали заарештовані корпоративні права підприємств на понад 350 мільйонів гривень, серед яких торгово-розважальний центр Ocean Plaza у Києві. Про це повідомив генеральний прокурор України Андрій Костін.

За його словами, слідство встановило, що одержані від діяльності ТРЦ Ocean Plaza у Києві гроші перераховували російським бізнесменам, які фінансували виробництво боєприпасів для армії російських окупантів. Серед бенефіціарних власників столичного ТРЦ є російські олігархи з оточення президента РФ Володимира Путіна.

ТРЦ Ocean Plaza закрився в день початку повномасштабного вторгнення російських військ до України, 24 лютого 2022 року. У липні цього року стало відомо, що торгово-розважальний центр остаточно припинив свою роботу - в ТРЦ закрився останній магазин, що працює .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися