"Укрзалізниця" кардинально змінила продаж квитків на потяг Київ—Варшава

Державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила продаж квитків на потяг сполученням Київ—Варшава

Державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила продаж квитків на потяг сполученням Київ—Варшава. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

Відомо, що з 10 листопада компанія повністю переводить в онлайн-режим продаж квитків на найпопулярніший потяг №67/68 Київ — Варшава, щоб завадити шахраям-спекулянтам та спростити доступ до квитків пасажирам.

Зазначається, що хоча на цей поїзд і було збільшено пропозицію місць у 2,5 рази, все одно спостерігається дефіцит квитків, оскільки кількість вагонів габариту RIC, які можуть переставляти колісні пари прямувати до польської столиці, обмежена.

"Крім того, виявлено випадки підроблених проїзних документів. Щоб цього уникнути і забезпечити максимальну прозорість, УЗ з 10 листопада запроваджує низку заходів щодо впорядкування продажу квитків на "варшавський" потяг", - пояснює перевізник.

Таким чином, касири у старому "ручному" форматі ці квитки не продаватимуть більше, тому не варто більше стояти в чергах і "полювати" на квитки, підкреслюють в "Укрзалізниці". Там також додають, що "у прозорому онлайн-каналі біля залізниці буде можливість відстежувати та блокувати спекулянтів".

Для групових замовлень створено спеціальний онлайн-канал замовлень, а офіційні делегації, запити від дипломатичних та державних установ обслуговуватимуться виключно у відповідній спеціалізованій касі (кількість таких бронювань додатково обмежується, щоб звільнити максимум квитків пасажирам у доступному для всіх онлайн-каналі).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися