На Київщині лунають вибухи: пояснення від КОВА

У деяких громадах Київської області чутно звуки вибухів

Протягом сьогоднішнього дня, 10 листопада, на Київщині лунатимуть вибухи. Як повідомляє КОВА, у Вишгородському районі будуть проходити навчання для саперів.

У планах заходів – відпрацювання навичок вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів. Через це в деяких громадах Київщини можливо чути звуки вибухів.

"Зберігаймо спокій та довіряймо виключно офіційним джерелам!" - закликає КОВА.

У Києві через відключення електроенергії сталося три вибухи. Від початку місяця в столиці зафіксовано три вибухи туристичних газових балонів. Про це повідомляє КМВА з посиланням на ГУ ДСНС у Києві. КМВА закликає містян бути максимально обережними та дотримуватися усіх правил поводження з газовим обладнанням, передають "Коментарі".

Вибух газу в будинку на Позняках: судитимуть п'ятьох посадовців "Київгазу". До суду скеровано обвинувальний акт відносно п’яти службових осіб АТ "Київгаз". Вони стали винуватцями вибуху у житловому будинку на Позняках у червні 2020 року. Повідомляється, що вибух газу, який спричинив обвал конструкцій десятиповерхового житлового будинку у Києві та призвів до загибелі п’ятьох людей і травмування трьох, стався через недотримання технології повірки газових лічильників у будинку.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6785


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися