Київрада затвердила Концепцію інтегрованого розвитку Подільського району: подробиці

Німецька компанія GIZ разом з КМДА напрацювали Концепцію інтегрованого розвитку Подільського району

10 листопада Київрада проголосувала за ухвалення Концепції інтегрованого розвитку Подільського району. Про це повідомляє пресслужба Київради.

Повідомляється, що у 2018 році було підписано Протокол про співробітництво в рамках реалізації проєкту "Інтегрований розвиток міст в Україні" з німецькою урядовою компанією GIZ.

Зазначається, що німецька компанія GIZ разом з КМДА напрацювали Концепцію інтегрованого розвитку Подільського району за фінансування Уряду Німеччини. Над концепцією працювали 12 експертів. Вони детально проаналізували перспективи розвитку та ключові виклики в мікрорайонах. Задля інтеграції району експертна група розробила візію та стратегічні цілі його розвитку.

Важливою складовою реалізації проєкту "Інтегрований розвиток міст в Україні" став освітній компонент. Службовці брали участь у тренінгах та курсах підвищення кваліфікації у сфері управління, проєктного менеджменту, залучення мешканців та роботи з вирішення конфліктів.

До відбудови Київщини долучиться Південна Корея. Голова Київської ОВА Олексій Кулеба зустрівся з послом Республіки Корея в Україні Кімом Хьонгом Те. На зустрічі обговорили долучення Південної Кореї до відбудови Київщини та надання області гуманітарної і фінансової допомоги.

Голова Київської ОВА зауважив, що корейські компанії відомі на весь світ своїми інноваціями та інфраструктурними проектами. Київщина може стати пілотною областю для реалізації корейських проектів із відбудови в Україні.

Нові тарифи на паркування у Києві: скільки доведеться платити. У Києві встановлено нові тарифи на паркування на платних майданчиках КП "Київтранспарксервіс". Про це повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів, передають "Коментарі".

"Знайти паркувальний майданчик та дізнатись вартість паркування на ньому можна в міському застосунку "Київ Цифровий" у розділі "Погодинне паркування". Можливість придбати місячні паркувальні абонементи на грудень 2022 року з’явиться у застосунку наступного тижня", – зазначив Прокопів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися