До відбудови Київщини долучиться Південна Корея

У Київській ОВА обговорили долучення Південної Кореї до відбудови регіону

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Кімом Хьонгом Те та директором Корейського агентства з міжнародного співробітництва Лі Текином. Про це повідомляє КОВА.

На зустрічі обговорили долучення Південної Кореї до відбудови Київщини та надання області гуманітарної і фінансової допомоги. 

"Вдячний Республіці Корея за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України та допомогу в цей нелегкий час. Для перемоги над ворогом нам важлива підтримка міжнародних партнерів", - написав Олексій Кулеба у Телеграмі. 

Голова Київської ОВА зауважив, що корейські компанії відомі на весь світ своїми інноваціями та інфраструктурними проектами. Київщина може стати пілотною областю для реалізації корейських проектів із відбудови в Україні.

Зеленський отримав "Оскар": у Києві Шон Пенн передав Президенту статуетку. Володимир Зеленський зустрівся у Києві з американським актором, кінорежисером, сценаристом і продюсером Шоном Пенном. Митець привіз свою статуетку "Оскар" і передав її Президентові, пишуть "Коментарі".

Відбудова триває: в Ірпені відновлюють будинок, пошкоджений окупантами. В Ірпені на вулиці Давидчука відновлюють будинок, пошкоджений російськими окупантами. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися