У Києві компенсують вартість генераторів для багатоповерхівок: взірець заяви

Для отримання часткової компенсації необхідно заповнити заяву та подати пакет документів

У Києві відшкодовуватимуть 75% вартості електрогенераторів для багатоповерхівок. Про це повідомили у Київській міськраді.

У столиці затвердили Міську цільову програму часткового відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів та будь-яких незалежних приладів альтернативного живлення для забезпечення потреб ОСББ та ЖБК на випадок відключень.

"Щодня ворог намагається знищити нашу інфраструктуру – він прагне посіяти паніку в серці кожного українця. Проте ми з колегами продовжуємо боротися на всіх фронтах. У зв’язку з введенням воєнного стану в Україні було розроблено міську цільову програму задля забезпечення ОСББ незалежними приладами альтернативного живлення електроенергії, а також зниження фінансового навантаження на співвласників будинків. Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків зможуть купувати генератори для власних потреб, а місто буде компенсувати 75% витрат", – зазначила депутатка Київської міської ради Лілія Пашинна.

Для отримання компенсації необхідно заповнити заяву та подати пакет документів до районних держадміністрацій Києва.

picture

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві. КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр. Пункти обігріву обладнують всім необхідним, пишуть "Коментарі".

У Києві через відключення електроенергії сталося три вибухи. Від початку місяця в столиці зафіксовано три вибухи туристичних газових балонів. Про це повідомляє КМВА з посиланням на ГУ ДСНС у Києві. КМВА закликає містян бути максимально обережними та дотримуватися усіх правил поводження з газовим обладнанням, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися