На Київщині триває ремонт пошкоджених окупантами багатоповерхівок (ВІДЕО)

Як ремонтують будинки в Гостомелі

В Гостомелі ремонтують пошкоджені російськими окупантами багатоповерхові будинки. Відео ремонтних робіт оприлюднив керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За словами посадовця, відновлення житлового фонду в Гостомелі триває на п’яти об’єктах. Багатоповерхівки розташовані на вулиці Бучанське шосе. В цих будинках встановлюють вікна, відновлюють дах, а в одному з них планують наступного тижня розпочати ремонт покрівлі. Гроші на ремонтні роботи виділили з резервного фонду державного бюджету.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в усіх звільнених від російських окупантів громадах Київської області тривають роботи з відновлення зруйнованого та пошкодженого під час бойових дій житла. Відновлення житлового фонду проводять в приватних та багатоквартирних будинках. Наприкінці жовтня голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба показав, як у Ворзелі ремонтують багатоповерхівку, в яку під час окупації влучив снаряд. Подробиці та відео — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися