В розклад кільцевої електрички у Києві внесли важливі зміни

Як курсуватимуть електропотяги

У Києві через ремонтні роботи внесли зміни в графік руху кільцевої електрички. Про це пасажирів попередив перевізник, передають "Коментарі".

Kyiv City Express з наступного тижня змінить графік руху електричок в напрямку Дарниці та курсуватиме з запізненням на три хвилини від графіку. Такі зміни в графік руху кільцевої електрички внесли через проведення капітального ремонту колії. Ремонтні роботи розпочнуть на перегоні Дарниця — Київ-Деміївський з понеділка, 14 листопада. Завершити капітальний ремонт колії планують до 4 грудня.  

Нагадаємо, на станції кільцевої електрички Київ-Дніпровський планують провести ремонт через дуже багато скарг від пасажирів. Зокрема, люди скаржаться на відсутність навісів для очікування на платформі. За всю історію залізничну станцію Київ-Дніпровський перейменовували кілька разів — від роз'їзду Микільська Слобідка та Виґурівщина і до сучасної назви. Сучасну назву станція Київ-Дніпровський має з 1974 року. В середині 1970-х років на цій станції побудували відстійник для туристичних поїздів. Поруч з цими платформами обладнали відповідну інфраструктуру – вбиральні, душ, пральню та їдальню.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзди з Києва на захід України змінили маршрути курсування. Це покращить залізничне сполучення з іншими країнами, впевнені в "Укрзалізниці". Новий графік ввели через створення міжнародного залізничного хабу в Чопі. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися