У Києві та Київській області скасували аварійні відключення світла

Деталі обмежень на 14 листопада

У Києві та Київській області в понеділок, 14 листопада, діятимуть планові відключення світла. Про обмеження споживання електроенергії розповіли в НЕК "Укренерго", передають "Коментарі".

За даними енергетичної компанії, 14 листопада у Києві та Київській області, а також ще у кількох регіонах України скасували аварійні відключення та ввели планові.  Тож відключення світла у Києві та Київській області знову відбуватиметься за графіком.

"У понеділок, 14 листопада, з 00:00 до 24:00 діятимуть планові відключення у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях", — йдеться в заяві НЕК "Укренерго".

В інших областях України відключення електроенергії не прогнозують. В компанії наголосили, що ремонтні бригади працюють цілодобово та закликали продовжувати ощадливо споживати електроенергію. Це допомагає уникнути перевантаження мереж та пришвидшити їх відновлення. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від столичної влади вимагають ввести у Києві контроль за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради. Авторка звернення до столичної влади обурена тим, що графіки стабілізаційних відключень, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють.

Нагадаємо, у Києві відключення світла можуть стати тривалішими з похолоданням. Виконавчий директор енергетичної компанії ДТЕК Дмитро Сахарук пояснив, що обмеження електропостачання у столиці можуть стати тривалішими, якщо залишаться чинними мережеві обмеження Києва, що вводить "Укренерго". Коли температура повітря на вулиці знизиться, зросте споживання електроенергії, навантаження буде більше, і дефіцит потужності зростатиме.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1668


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія

15 листопада 2022, 10:29

Київська область Фастівського району село Яхни розклад коли відключатимуть світло

Марчело

14 листопада 2022, 19:30

ДТЕК "дограється" соціальна напруга зростає!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися