Які кінотеатри продовжують працювати при відключеннях світла (Список)

Стало відомо, які кінотеатри в українській столиці продовжують працювати за відключення електроенергії.

Стало відомо, які кінотеатри в українській столиці продовжують працювати за відключення електроенергії. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого місцевим виданням БЖ.

Кінотеатр "Жовтень" на Подолі частково працює, незважаючи на відсутність світла. З четверга до неділі тут включають генератор, а в інші дні робота залежить від графіка відключень електроенергії (про них кінотеатр повідомлятиме в соціальних мережах). Також тут радять купувати квитки онлайн, бо каса може не працювати через відсутність інтернету.

Планета кіно - коли світло вимикається, "Планете кіно" доводиться припиняти свою роботу. У Instagram компанії нам повідомили, що встановити генератори там поки що неможливо.

Multiplex – схожа ситуація і в мережі Multiplex. Усі кінотеатри розміщені у великих ТРЦ, більшість із яких не працюють при відключеннях. У Lavina Mall, де вже встановили потужні генератори, обіцяють незабаром підключити до резервного джерела та кінотеатр.

Нагадаємо, що у національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли, чому в українській столиці стали частіше відключати електроенергію останнім часом. Про це стало відомо із коментаря голови правління компанії Володимира Кудрицького, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, російські окупанти серйозно пошкодили один із ключових енергетичних об'єктів — це вплинуло на харчування низки областей, зокрема Києва та Київської області, де застосовують планові, а іноді й аварійні відключення.

Він зазначив, що планові відключення триватимуть у Києві та області, доки відновлюватиметься можливість передачі електроенергії з інших регіонів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися