На Подолже відкрили "інфекціонку" для собак

Інфекційне відділення може прийняти на лікування 12 собак

У Києві на Подолі в одній з клінік комунального підприємства "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" на вулиці Ярославській, 13-А відкрилося інфекційне відділення для собак. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

У закладі стало можливим убезпечити здорових тварин від інфікованих. Відділення буде приймати не тільки пацієнтів, яких привезуть господарі, а також і чотириногих "бездомних", які потребують допомоги. На сьогоднішній інфекційне відділення розраховане тільки на собак і вміщує 12 тварин. До кінця 2020 року планується також відкриття інфекційного відділення для котів.

Як повідомляв портал "Коментарі", три людини постраждали від нападу хворого на сказ бродячого кота. Інцидент стався в селі Циркуни Харківської області.

Нагадаємо, раніше б ешеніем лисиця з'явилася в одному з районів столиці. Так, в селищі Віта-Литовська Голосіївського району після виявлення тварини з ознаками сказу ввели карантинні обмеження. На території заборонили проведення ярмаркових заходів, а також виставок та інших видовищних заходів за участю собак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися