У Києві та Київській області починаються військові навчання: що треба знати

Мешканців попередили про правила поведінки

Командувач угрупуванням сил та засобів оборони Києва Олександр Павлюк анонсував початок військових навчань за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони столиці. Як передають "Коментарі", навчання відбудуться протягом трьох днів.

За словами командувача обороною Києва Олександра Павлюка, військові навчання розпочнуться з вівторка, 15 листопада, в межах столиці та Київської області та триватимуть до 17 листопада. В тренуваннях з нарощування бойових навичок під час оборонної операції візьмуть участь підрозділи угруповання сил та засобів оборони Києва. Під час тренувань відбудуться практичні дії із залученням військових, військової техніки та озброєння.

"У зв'язку з проведенням навчань буде здійснюватися переміщення особового складу та рух важкої техніки. Зберігайте спокій! Відпрацьовуємо навички та нарощуємо оперативні спроможності!" — наголосив Павлюк.

Мер Броварів Ігор Сапожко попередив, що у вівторок, 15 листопада, військові навчання за участі військових, працівників поліції, ДСНС та медиків відбудуться на території міста. Він закликав броварчан зберігати спокій та не фотографувати переміщення військової техніки та учасників навчань.

"Навчання не передбачають перекриття автомобільного руху або будь-яких інших обмежувальних дій для цивільного населення. Прохання до мешканців Броварів зберігати спокій, а також не проводити фото та відео фіксацію переміщення техніки та особового складу, у жодному разі не викладати фото та відео до соцмереж", — йдеться в заяві мера Броварів.

Нагадаємо, у північних регіонах України активно зводять захисну стіну на державному кордоні з Білоруссю. Тривають роботи зі спорудження інженерних загороджень. Окрім того, фортифікаційні споруди зводять та облаштовують кордон в областях, що межують з територією Росії. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Читайте також, як у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


арим

14 листопада 2022, 21:03

вы не пойте Кив

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися