"Укрзалізниця" може запустити поїзд Київ-Херсон протягом 10 днів: деталі

Державна компанія "Укрзалізниця" найближчим часом може запустити залізничне сполучення зі звільненим від російських окупантів Херсоном, у тому числі з Києвом

Державна компанія "Укрзалізниця" найближчим часом може запустити залізничне сполучення зі звільненим від російських окупантів Херсоном, у тому числі з Києвом. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

За його словами, завдання країни – максимально швидке відновлення транспортного сполучення з Херсоном. Рятувальники та залізничники закінчують облаштування колій та вже розпочали ремонт пошкодженої інфраструктури. Він зазначив, що пасажирське сполучення з Херсоном відомство розраховує запустити протягом 10 днів.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" кардинально змінила продаж квитків на потяг сполученням Київ—Варшава. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

Відомо, що з 10 листопада компанія повністю переводить в онлайн-режим продаж квитків на найпопулярніший потяг №67/68 Київ — Варшава, щоб завадити шахраям-спекулянтам та спростити доступ до квитків пасажирам.

Зазначається, що хоча на цей поїзд і було збільшено пропозицію місць у 2,5 рази, все одно спостерігається дефіцит квитків, оскільки кількість вагонів габариту RIC, які можуть переставляти колісні пари прямувати до польської столиці, обмежена.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися