Відключення світла у Києві: які ТРЦ працюють при блекауті (Список)

Стало відомо, які торговельно-розважальні центри працюють за відключення електроенергії в українській столиці

Стало відомо, які торговельно-розважальні центри працюють за відключення електроенергії в українській столиці. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого місцевим виданням БЖ.

Lavina Mall

ТРЦ працює навіть під час відключень за рахунок потужних генераторів. Понад 100 магазинів та закладів там продовжують свою роботу. Втім, поки що не вдалося забезпечити роботу фудкорту, кінотеатру та Сільпо (обіцяють вирішити найближчим часом).

Blockbuster Mall

У разі планових відключень магазини та дитяча зона частково обмежують роботу. Також у ТРЦ дещо змінили графік роботи.

Dream

ТРЦ працює, навіть попри відключення електроенергії. Але деякі магазини та заклади у такій ситуації можуть бути закриті. Також на сайті вказують список входів до ТРЦ, які працюють за відсутності світла.

Gulliver

За відсутності електроенергії торговельний центр працює з 0 до 3 поверхів. У прес-службі додають, що працюють над забезпеченням роботи всього комплексу. На сайті можна знайти перелік магазинів, які продовжують роботу.

River Mall

Цей ТРЦ також частково продовжує роботу, незважаючи на відсутність світла. У Instagram River Mall запевняють, що з кожним днем ​​магазинів, що працюють, буде ставати все більше. Також тут рекомендують дзвонити до конкретного магазину, перш ніж йти за покупками.

Retroville

Під час відключення світла торговий центр перестає працювати, але у соціальних мережах постійно повідомляють про відновлення електропостачання.

ТРК Проспект

Аналогічна ситуація із торговим комплексом "Проспект" на Лівому березі. Коли світла немає, він закривається, але оперативно інформує про наявність/відсутність електроенергії у своїх соцмережах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися