Вберегти пішоходів: на переходах Київщини з'явиться альтернативне освітлення

У зв'язку з відключеннями світла в темний час доби на дорогах стає небезпечно

Влада Броварів почала встановлювати освітлення на альтернативному живленні на пішохідних переходах. Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.

"У зв'язку з відключенням електроенергії в темний час доби особливо небезпечними зонами на дорогах стають пішохідні переходи. На перехрестях центральних вулиць працюють регулювальники, ми в свою чергу встановлюємо освітлення на альтернативному живленні з датчиками руху", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вже встановлено такі прилади на пішохідному переході по вул. Ярослава Мудрого біля шляхопроводу та на вул. Героїв України біля стадіону.

В найближчий час ще на 28 пішохідних  переходах в різних мікрорайонах Броварів буде встановлено подібне обладнання.

Важко перейти дорогу: кияни просять не вимикати світлофори увечері. Кияни просять не вимикати у вечірній час світлофори на вулицях із великим транспортним потоком. Відповідна петиція з'явилася на сайті Київської міської ради.

"По місту вимикають світлофори на вулицях із великим транспортним потоком (проспект Науки, перехрестя пр. Науки - вул. Голосіївська, перехрестя пр. Науки - Стратегічне шосе (зупинка транспорту Кінотеатр Салют). Важко перейти дорогу, 6 полос руху, не всі водії зупиняються", - йдеться в тексті петиції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


киев'12344

15 листопада 2022, 14:13

люмінісцентні портрети лідора?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися