На Київщині відновлять заклад, зруйнований прямим танковим влучанням - Шмигаль

Центр реабілітації для ветеранів «Бородянка—Центр» буде відновлений за сучасними стандартами

Центр реабілітації для ветеранів у Бородянці на Київщині, що був зруйнований прямим танковим влучанням, буде відновлений за сучасними стандартами. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Новий "Бородянка—Центр" буде відбудований з урахуванням сучасних практик і правил безпеки, зокрема матиме облаштоване укриття. Дав завдання Мінветеранів і Мінфіну прискорити всі процедури, щоб заклад розпочав роботу вже наступного року", - розповів Шмигаль.

Зазначається, що частина коштів на відбудову та модернізацію вже передбачена Президентською премією. Уряд зі свого боку також виділить кошти, аби оперативно розпочати проєкт відновлення.

На руїнах у Бородянці з'явилося графіті, схоже на роботу Бенксі. На руїнах у Бородянці на Київщині помітили графіті, схоже на роботу відомого стріт-арт художника Бенксі. Про це повідомив фотограф Ед Рам. На руїнах зображений маленький хлопчик, який нокаутує дорослого чоловіка. Вони вдягнені в костюми для дзюдо.

Відбудова триває: в Ірпені відновлюють будинок, пошкоджений окупантами. В Ірпені на вулиці Давидчука відновлюють будинок, пошкоджений російськими окупантами. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися