На Київщині аварійно відключили опалення: подробиці

У Броварах на території Київської області сталося аварійне відключення опалення за низкою адрес

У Броварах на території Київської області сталося аварійне відключення опалення за низкою адрес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Броварів Ігор Сапожко.

За його словами, у зв'язку із заміною аварійної ділянки теплотраси бульваром Незалежності, в районі будинків 8-11, тимчасово відключено теплопостачання житлових будинків.

Не буде опалення за адресами: бульвар Незалежності, 9, 11, 11-а. Закінчення робіт та відновлення подачі теплоносія обіцяють орієнтовно о 16:00.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко запевнив мешканців міста, що всі громадяни залишаться з опаленням, незважаючи на відключення світла та удари окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення, яке він опублікував у соціальних мережах.

За його словами, за розпорядженням національної енергетичної компанії "Укренерго", у столиці вводять погодинні, а також аварійні відключення світла. Енергетики роблять це задля збереження керованості системою.

Він зазначив, що теплопостачання буде у квартирах киян, незважаючи на всі складнощі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

17 листопада 2022, 18:50

Його і в Києві нема з 15 листопада у половини киян, тільки влада Київа цього не визнає з однієї причини, щоб виставити космічні рахунки за повне ненадання послуг, іншого розуміння з цього приводу у киян нема.

Валерій

17 листопада 2022, 10:41

Навчіть цих горе-писак формулювати заголовки: не в Київській області (!), а в Броварах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися