На Київщині збудують новий газопровід: що потрібно знати мешканцям

У Броварах на території Київської області збудують другу гілку газопроводу — це дозволить забезпечити безперебійне постачання блакитного палива при аварійних ситуаціях.

У Броварах на території Київської області збудують другу гілку газопроводу — це дозволить забезпечити безперебійне постачання блакитного палива за аварійних ситуацій. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання "Трибуна-Бровари".

Відомо, що йдеться про об'єкт "Прокладання розподільчих газопроводів високого та середнього тиску із кільцюванням на території Броварського району".

Загальна довжина газопроводу, який проходитиме до Красилівки, – близько 3 км. Проект будівництва другого введення розробив Регіональну газову філію "Київоблгаз". Фахівці вивчають проект. Проте, вже вчора оголосили відкриті торги на послугу будівництва. Бюджет закупівель складає 17870477,81 грн.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко запевнив мешканців міста, що всі громадяни залишаться з опаленням, незважаючи на відключення світла та удари окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення, яке він опублікував у соціальних мережах.

За його словами, за розпорядженням національної енергетичної компанії "Укренерго", у столиці вводять погодинні, а також аварійні відключення світла. Енергетики роблять це задля збереження керованості системою.

Він зазначив, що теплопостачання буде у квартирах киян, незважаючи на всі складнощі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

18 листопада 2022, 09:19

Свет в Киеве отключают специально для выгоды еврейских бизнесменов которые еще в 2021 году закупили себе генераторы и сняли офисы на первых этажах. Это сколько они сейчас получают прибыли о торговли уничтожив своих конкурентов....

Василий

18 листопада 2022, 09:18

Кличко фейками гадит людям в уши, а сам отрезал свет, горячую воду, мусоропроводы. Это бандит на троне....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися