Лобове зіткнення авто на Київщині: що відомо про потерпілих

Правоохоронці Київщини розслідують ДТП з потерпілими

Правоохоронці розслідують ДТП з потерпілими. Про це повідомляє поліція Київщини.

Аварія сталася 17 листопада, близько 8 години, на нерегульованому перехресті у місті Буча. Попередньо правоохоронці встановили, що 24-річна водійка "Mitsubishi" не надала переваги у русі транспортному засобу "Chevrolet" під керуванням 43-річного чоловіка. У результаті, сталося лобове зіткнення автомобілів.

Обох водіїв з ушкодженнями доставили до лікарні.

Поліція Київщини застерігає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму та безпечної дистанції.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини, пишуть "Коментарі".

Важко перейти дорогу: кияни просять не вимикати світлофори увечері. Кияни просять не вимикати у вечірній час світлофори на вулицях із великим транспортним потоком. Відповідна петиція з'явилася на сайті Київської міської ради.

"По місту вимикають світлофори на вулицях із великим транспортним потоком (проспект Науки, перехрестя пр. Науки - вул. Голосіївська, перехрестя пр. Науки - Стратегічне шосе (зупинка транспорту Кінотеатр Салют). Важко перейти дорогу, 6 полос руху, не всі водії зупиняються", - йдеться в тексті петиції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися