Сили оборони Києва нарощують бойову спроможність (ФОТО)

Як тривають військові навчання

У Києві тривають навчання з нарощення бойових спроможностей сил оборони столиці. Про це розповів командувач обороною Києва Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

"Тривають навчання сил оборони Києва! Підрозділи угруповання сил та засобів оборони Києва відпрацьовують навички та уміння в будь-яку погоду. Тримаємо стрій! Разом до перемоги!" — прокоментував Павлюк оприлюднені фото з військових навчань.

Інші подробиці командувач обороною Києва Олександр Павлюк не повідомив.

Нагадаємо, у північних регіонах України активно зводять захисну стіну на державному кордоні з Білоруссю. Тривають роботи зі спорудження інженерних загороджень. Окрім того, фортифікаційні споруди зводять та облаштовують кордон в областях, що межують з територією Росії. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Дивіться також фото, як до оборони Києва готуються на суші, на воді та в повітрі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися