У Києві очікується сильний снігопад: у КМДА зробили важливе попередження

В українській столиці 18 листопада очікується сильний снігопад — у Київській міській державній адміністрації звернулися до водіїв та пішоходів

В українській столиці 18 листопада очікується сильний снігопад - у Київській міській державній адміністрації звернулися до водіїв та пішоходів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КМДА.

Влада закликала водіїв залишити автомобілі вдома, оскільки після обіду почнеться снігопад, який посилиться ввечері і триватиме до середини суботи.

Жителів закликали не створювати пробки, щоб не заважати роботі снігоприбиральної та спеціальної техніки. Також водіїв просять не залишати машини на узбіччях вулиць та доріг. Пішоходам нагадують про світловідбиваючі елементи на одязі.

Нагадаємо, що в українській столиці та на території Київської області очікується продовження снігопаду та ожеледиця — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

Синоптики заявляють, що 18 листопада в регіоні буде хмарно, очікується помірний снігопад і ожеледиця — пориви північно-західного вітру досягатимуть швидкості 5-10 метрів за секунду.

Температура повітря знижуватиметься до 0-5 градусів морозу, у Києві стовпчик термометра опуститься до 2 градусів морозу вдень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися