Київ добре захищений, повне зникнення світла малоймовірне — ДПЕК

Українська столиця добре захищена системами протиповітряної оборони, а тому ймовірність повного відключення світла у місті мала

Українську столицю добре захищено системами протиповітряної оборони, а тому ймовірність повного відключення світла в місті мала. Про це стало відомо із коментаря виконавчого директора компанії ДПЕК Дмитра Сахарука в ефірі національного телемарафону.

За його словами, у Києві, на відміну від регіональних систем, велика кількість систем введення та генерації знаходяться у самому місті.

"Тому теоретично, звичайно, можливий такий удар по всіх цих об'єктах, чомусь раптом не спрацює ППО і одночасно вимкне світло у всьому місті. Достовірна така історія? Теоретично так. Але я думаю, що цей ризик можна прийняти. У нас є ПВО, що покращується, і останні атаки показали, що вона працює набагато краще, ніж було раніше. Ми багато зробили зі зміцнення об'єктів, і у нас вже є відновлені і відновлювані об'єкти", — сказав Сахарук.

Нагадаємо, що у національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли про стабілізацію ситуації енергетичної системи після останніх ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це в ефірі національного телемарафону розповів голова правління компанії Володимир Кудрицький.

За його словами, енергетикам вдалося виконати достатній обсяг робіт, щоб стабілізувати ситуацію в системі після масованих атак 15 листопада, завдяки чому відключення світла у вихідні були плановими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

22 листопада 2022, 05:27

Марс , ты, если не бот, то поц.

Марс

21 листопада 2022, 14:53

Один двуметровый дебилтоже говорил, что Киев под "куполом". На следующий день 15 прилётов было. Не надо каркать.

Александр

21 листопада 2022, 13:17

Влад, 100%полностью согласен.сейчас всем и каждому нужно молча, вовремя и качественно делать свою работу

Влад

21 листопада 2022, 09:50

Меньше выражайте свои мысли,а вы журналюги на кого работаеете?Зачем вообще что то подобное озвучиваnm?Дибилы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися