Посол Великої Британії показала свій вечір без світла в Києві (ФОТО)

Мелінда Сіммонс опублікувала фотографію із гілкою бавовни та ліхтариком

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс опублікувала фото на підтримку українців, які по кілька годин на день проводять без світла. Про це повідомляє НВ.

17 листопада, після нової серії ворожих атак на енергетичну структуру країни, посол Великої Британії Мелінда Сіммонс розмістила у своєму Twitter фотографію із гілкою бавовни та ліхтариком - джерелом світла в кімнаті.

"Без вас", - підписала вона своє фото українською мовою. "Без вас" - це крилаті слова зі звернення Володимира Зеленського від 11 вересня після ракетного удару по Харківській ТЕЦ, коли було знеструмлено кілька регіонів України.

Також посол додала хештеги #powercut (вимкнення електрики) та #stillhere (все ще тут).

Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки. Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

"Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян", - йдеться у повідомленні.

Зеленський отримав "Оскар": у Києві Шон Пенн передав Президенту статуетку. Володимир Зеленський зустрівся у Києві з американським актором, кінорежисером, сценаристом і продюсером Шоном Пенном. Актор привіз свою статуетку "Оскар" і передав її Президентові, пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися