Відключення світла у Києві: Кличко розповів, скільки людей залишаються без електрики

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, скільки людей залишаються без електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів скільки людей залишаються без електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада. Про це стало відомо із його повідомлення, яке він опублікував у Telegram.

За його словами, 70% Києва поки що залишається без електроенергії, енергетики роблять все можливе, щоб повернути світло в житлові будинки якнайшвидше.

Він зазначив, що все залежатиме від відновлення балансу в енергетичній системі України, оскільки Київ є частиною загальнодержавної системи.

Нагадаємо, що про виключення електроенергії в українській столиці триватимуть як мінімум до весни 2023 року через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії-постачальника Yasno Сергій Коваленко.

За його словами, незважаючи на погану погоду, енергетики докладають усіх зусиль для відновлення інфраструктури, щоб завершити роботи до настання сильніших холодів. Він зазначив, що хоча відключень світла поменшало, людям доведеться жити в такому режимі як мінімум до кінця березня 2023 року.

Коваленко наголосив, що розвиток ситуації залежатиме від атак противника на критичну інфраструктуру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися