Стало відомо, коли на правому березі Києва знову з'явиться вода

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про повернення водопостачання до будинків мешканців міста після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про повернення водопостачання до будинків мешканців міста після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада. Про це стало відомо із повідомлення мера Києва в Telegram.

За його словами, енергетики та спеціалісти комунального підприємства "Київводоканал" працювали всю ніч, щоб відновити життєзабезпечення столиці.

Він зазначив, що на лівому березі Києва вже повернули водопостачання, а правому воно має з'явитися у першій половині дня.

Нагадаємо, що за час повітряної тривоги в небі над Києвом було зафіксовано 31 російську ракету, з яких сили оборони збили 22.

"Під ворожим обстрілом потрапив житловий сектор. На жаль, є жертви. Троє людей загинули, одинадцять отримали поранення. Внаслідок влучень ракет пошкодження окремих елементів критичної інфраструктури. Деякі райони столиці частково знеструмлені та мають проблеми з тепло- та водопостачанням", — йдеться у повідомленні КМВА.

У відомстві зазначили, що електропостачання у Києві відключено в аварійному режимі, відновлення очікується після стабілізації системи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися