На Київщині понад 1100 населених пунктів залишаються без світла: подробиці

На території Київської області понад 1100 населених пунктів залишилися без електропостачання після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

На території Київської області понад 1100 населених пунктів залишилися без електропостачання після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря начальника обласної поліції Андрія Небітова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, енергетики працювали всю ніч над відновленням мережі і ще вчора світло почало повертатися до деяких населених пунктів. Він зазначив, що без електропостачання залишаються 1125 населених пунктів, проте відновлення триває і скоро вони будуть зі світлом.

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, скільки людей залишаються без електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада. Про це стало відомо із його повідомлення, яке він опублікував у Telegram.

За його словами, 70% Києва поки що залишається без електроенергії, енергетики роблять все можливе, щоб повернути світло в житлові будинки якнайшвидше.

Він зазначив, що все залежатиме від відновлення балансу в енергетичній системі України, оскільки Київ є частиною загальнодержавної системи.


Читайте также