Відключення світла у Києві: в "Укренерго" розповіли, що заважає відновленню мереж

Складні погодні умови заважають відновленню електромереж після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

Складні погодні умови заважають відновленню електромереж після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це повідомили у національній енергетичній компанії "Укренерго".

Відомо, що роботи з відновлення електропостачання для побутових користувачів продовжуються, проте їх темпи уповільнює погода — сильний вітер, дощ та мінусова температура вночі заважають проведенню робіт. Додаються зледеніння та обриви проводів у мережах.

Нагадаємо, що раніше у національній енергетичній компанії "Укренерго" звернулися до мешканців української столиці та інших міст після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі 23 листопада. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

Енергетики заявляють, що диспетчери та інженери працюють над харчуванням регіонів за резервними схемами, а ремонтні бригади оцінюють масштаби пошкоджень і приступають до ремонтів скрізь, де це можливо.

Компанія попросила враховувати, що роботи можуть продовжуватися довше через погану погоду.

Зазначається, що приводів для паніки немає, тому що існує чіткий план і протокол дій. Насамперед харчування повертають до об'єктів критичної інфраструктури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися