Стало відомо, як працюють супермаркети Києва при відключенні світла

Стало відомо, як працюють супермаркети мережі Novus в українській столиці за масштабних відключень електроенергії через ракетні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі

Стало відомо, як працюють супермаркети мережі Novus в українській столиці за масштабних відключень електроенергії через ракетні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби компанії.

Відомо, що NOVUS розробив дашборд з інформацією про відкриті маркети. Перевірити, чи найближчий NOVUS працює тепер можна в один клік.

Мережа супермаркетів NOVUS запустила нову зручну опцію, що дозволяє клієнтам перевірити, чи конкретний магазин працює в режимі реального часу.

Через регулярні перебої зі світлом деякі маркети мережі не можуть обслуговувати клієнтів за звичним графіком, а отже, люди стикаються з проблемою пошуку альтернативи — найближчого магазину, що працює.

На сайті NOVUS за цим посиланням можна перевірити, чи працює обраний магазин у цей момент та переглянув повний перелік відкритих магазинів. Зручний інтерфейс дозволить зробити це кілька клацань.

У компанії вірять, що це полегшить планування відвідування магазинів та зробить побут клієнтів комфортнішим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися