Американський астронавт Скотт Келлі відвідав Ірпінь (ФОТО)

Скотт Келлі зібрав 500 тисяч доларів для підтримки українців

27 листопада місто Ірпінь на Київщині відвідав американський астронавт Скотт Келлі - амбасадор фандрейзингової платформи UNITED24. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

"Сьогодні приймали в гостях американського астронавта Скотта Келлі. Пан Келлі - амбасадор фандрейзингової платформи UNITED24 і сам першим вніс 65000 доларів на придбання автомобілів швидкої для ЗСУ. Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну Скотт Келлі зібрав 500 тисяч доларів для підтримки українців", - написав міський голова Ірпеня.

Олександр Маркушин нагадав, що Скотт Келлі встановив рекорд перебування на орбіті, провівши на борту 340 днів поспіль. Астронавт вирішив увіковічнити цей рекорд та створити серію NFT-творів мистецтва. Дроп був названий "Мрії з цього світу".

У День космонавтики, 12 квітня, Келлі виставив колекцію на аукціон OpenSea, який мав тривати три дні. Але NFT-твори розпродали за кілька годин. Зібрані кошти передали українцям, які постраждали від війни.

"Надзвичайно приємно, що такі відомі люди з різних куточків світу зараз об'єднуються, щоб допомогти Україні. Разом до перемоги над злом!" - написав Маркушин.

Зеленський отримав "Оскар": у Києві Шон Пенн передав Президенту статуетку. Володимир Зеленський зустрівся у Києві з американським актором, кінорежисером, сценаристом і продюсером Шоном Пенном. Митець привіз свою статуетку "Оскар" і передав її Президентові.

Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки. Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

"Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян", - йдеться у повідомленні.

На руїнах у Бородянці з'явилося графіті, схоже на роботу Бенксі. На руїнах у Бородянці на Київщині помітили графіті, схоже на роботу відомого стріт-арт художника Бенксі. Про це повідомив фотограф Ед Рам.

На руїнах зображений маленький хлопчик, який нокаутує дорослого чоловіка. Вони вдягнені в костюми для дзюдо. Пояснюючи значення графіті, Ед Рам написав, що володаря чорного паска президента росії путіна було відсторонено від посади почесного президента Міжнародної федерації дзюдо.

Джерело: https://t.me/markushyn/3625


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися