У 40% споживачів на Київщині немає світла, – Кулеба

Близько 40% регіону наразі без світла

Через масовану ракетну ракетну атаку, що сталася минулого тижня, близько 40% регіону наразі без світла. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

На Київщині продовжуються екстрені вимкнення електропостачання. Близько 40% споживачів наразі без світла.

"Додатково через негоду та обледеніння в Київській області зафіксовані обриви ліній та аварійні вимкнення. Енергетики працюють у режимі нон–стоп та роблять усе, щоб відновити електрику й повернутися до планових вимкнень із графіком", - написав голова КОВА.

Також він зазначив, що в Київській області працює 278 Пунктів Незламності, і їхня кількість буде збільшуватися.

"Тримаймо наш цивільний фронт! Єднаймося та підтримуймо один одного", - закликав Олексій Кулеба.

У ДТЕК пообіцяли, що відключення світла у Києві не триватимуть більше 5 годин. У Києві продовжують діяти екстрені відключення електроенергії до стабілізації ситуації. У ДТЕК Київські електромережі розповіли, що перерви в електропостачанні для кожного клієнта складатимуть не більше 5 годин.

"Ми розуміємо, що тривала відсутність світла ускладнює життя мешканців Києва. Тому з 26 листопада ДТЕК Київські електромережі буде почергово вмикати світло всім мешканцям таким чином, щоб перерва в електропостачанні для кожного клієнта складала не більше 5 годин", - йдеться у повідомленні.

Кличко розповів, скільки мешканців Києва вже скористалися пунктами обігріву. До столичних пунктів обігріву вже звернулися 3600 мешканців столиці. Всього в місті розгорнули роботу 436 таких пунктів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу "Київ".

"У столиці працюють 436 пунктів обігріву. Усі вони забезпечені генераторами. Люди можуть там зігрітися, зарядити гаджети",- зазначив Віталій Кличко.

Де у Києві попрацювати, коли немає світла: мапа незалежних від відключень коворкінгів. Контент-маркетингова агенція Top Lead створила мапу коворкінгів у Києві, які працюють навіть під час відключень світла. На мапі позначені понад 20 коворкінгів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися