Кличко розповів, скільки мешканців Києва вже скористалися пунктами обігріву

У столиці розгорнули роботу 436 пунктів обігріву

До столичних пунктів обігріву протягом кількох останніх днів звернулися 3600 мешканців столиці. Всього в місті розгорнули роботу 436 таких пунктів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу "Київ", передає КМДА.

"У столиці працюють 436 пунктів обігріву. Усі вони забезпечені генераторами. Люди можуть там зігрітися, зарядити гаджети. Я дав завдання керівникам районів постійно перевіряти роботу цих пунктів. Хочу також наголосити, що саме в Києві розгорнуто найбільшу кількість пунктів обігріву. Але, підкреслю, сьогодні ключове завдання, аби люди отримували необхідні послуги в себе вдома. Щоб в оселях киян були тепло, вода та світло",- зазначив Віталій Кличко.

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві (ФОТО). КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр.

Пункти обігріву обладнують всім необхідним: теплом, освітленням, санвузлами, їдальнями, місцями для відпочинку, банками теплого одягу та теплими ковдрами, генераторами для аварійного живлення, тепловими гарматами.

У кожному районі Києва облаштують по 100 пунктів обігріву. У кожному районі Києва підготують в середньому по сто пунктів обігріву на випадок критичних пошкоджень системи опалення взимку.

У КМДА розглядають найгірший сценарій подій: повну відсутність світла, води та тепла.

"Через ракетні атаки агресора на об’єкти критичної інфраструктури розглядаємо різні сценарії розвитку подій. Найгірший – коли взагалі не буде електроенергії, водо- та теплопостачання. На цей випадок більше тисячі пунктів обігріву в нашому місті ми готуємо", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михаил

27 листопада 2022, 10:58

По просп ивасюка 27а тепло было 10 дней в ноября. Сегодня нет. В квартире плюс 10. Проще пиариться, чем работать. Кроме того прислали платежку за ноябрь на 540 гр, это при том, что небыло отопления

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися