Росія може завдати нових ударів по Києву 29 листопада: подробиці

Російські окупанти 29 листопада можуть завдати масованого ракетного удару по українській столиці та інших містах, щоб вразити критичну інфраструктуру

Російські окупанти 29 листопада можуть завдати масованого ракетного удару по українській столиці та іншим містам, щоб вразити критичну інфраструктуру. Про це повідомив військовослужбовець Збройних Сил України Євген Карась на своїй сторінці у соціальних мережах.

За його словами, очікується ракетний обстріл України із ймовірністю 90%. Він зазначив, що про це свідчать ознаки підготовки противника та перехоплення військових. Карась наголосив, що росіяни хочуть влаштувати масований обстріл.

"Удачі ППО. Всім іншим - не вішати носа", - написав він.

Нагадаємо, що з пікера Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат розповів, чи варто готуватися до нових масованих ракетних ударів російських окупантів цього тижня. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, до ракетного удару супротивника завжди потрібно бути готовими, проте передбачити точну дату кожного обстрілу неможливо.

Він зазначив, що військові готуються завжди, оскільки удари можуть статися будь-якої миті. Гнат заявив, що росіяни обстрілюють Україну з певною періодичністю, про що свідчить статистика.

"Коли буде удар, у мене інформації поки що немає. Готуватися треба завжди", - сказав він.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися