У Києві очікується сильний снігопад: прогноз погоди від КМДА

В українській столиці 29 листопада очікується сильний снігопад - мешканців міста попередили про опади

В українській столиці 29 листопада очікується сильний снігопад - мешканців міста попередили про опади. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що опади продовжаться протягом вівторка, спеціальна техніка комунальної корпорації "Київавтодор" готова до нового снігопаду.

Чиновники заявляють, що усі 525 одиниць техніки перебувають на постійному чергуванні. Кількість транспорту, що залучається, залежатиме від інтенсивності опадів.

Водіїв закликають не виїжджати під час снігопадів на авто, щоби не створювати пробок. Адже у них стоїть і снігоприбиральна техніка. Також не варто паркувати автомобілі обома вулицями та дорогами, щоб не заважати проїзду спецтехніки та автомобілів екстрених служб.

Нагадаємо, що в Українському гідрометцентрі розповіли, якою буде зима в українській столиці — середня температура повітря підніметься вище звичної норми. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Укргідрометцентру.

Відомо, що середня температура з грудня по лютого буде на 1-2 градуси вищою за норму, яка фіксувалася в період з 1991 по 2020 роки. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів із мінімальною температурою 25-30 градусів морозу є дуже низькою. Можливі короткочасні суттєві похолодання тривалістю 1-5 діб, коли температура коливатиметься від 15 до 26 градусів нижче за нуль.

Синоптики наголосили, що перенесення опалювального сезону на пізніші терміни є обґрунтованим та підтверджується метеорологічними розрахунками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися