У Києві рятувальники дістали із заблокованого ліфта жінку, у якої розпочалися пологи

Столичні рятувальники дістали із заблокованого ліфта вагітну жінку

У Києві рятувальники дістали із заблокованого ліфта вагітну жінку. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Києві.

Зазначається, що 28 листопада у ліфті 9-поверхового житлового будинку у Святошинському районі столиці за адресою вул. Симиренка, 13, застрягла вагітна жінка, у якої розпочалися пологи.

Відразу ж до місця виклику будо направлено рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, жінка 1992 року народження знаходилася у заблокованому ліфті між 5-м та 6-м поверхами.

Рятувальники відкрили двері ліфта, дістали жінку та передали медикам для транспортування у пологовий будинок.

Що робити, якщо застрягли у ліфті під час відключень: поради для киян. Мешканців столиці для їхньої безпеки та комфорту закликають не користуватися ліфтами у періоди стабілізаційних відключень електропостачання у будинку. Про це повідомляє КМДА.

"Оскільки можливі певні відхилення від графіків, варто планувати свій час так, щоб перестати користуватися ліфтами за 30-40 хвилин до початку відключення", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники нагадують мешканцям Києва правила, яких слід дотримуватися, якщо "застрягли" у ліфті. З порадами можна ознайомитися у матеріалі "Коментарів".

У Києві мешканці ЖК розмістили у ліфті "набір виживання" на випадок відключення світла. В одному з ЖК Києва жителі залишили "набір виживання" у ліфті. Він може знадобитися, якщо хтось опиниться в ліфті під час відключення світла.
"Росіяни хочуть нас тероризувати. Якби ж вони знали. Ми сильніші, ніж будь-коли", – прокоментувала мешканка будинку.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися