Сьогодні на Київщині лунатимуть вибухи: у КОВА повідомили причину

У Київській області мешканці можуть чути звуки вибухів

Сьогодні, 29 листопада, у Київській області проводяться навчання для саперів, тому в деяких громадах області можливо чути звуки вибухів. Про це повідомляє Київська ОВА.

Як повідомляється, навчання відбуватимуться у Вишгородському районі Київської області.

Зазначається, що серед запланованих заходів – відпрацювання навичок вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів.

Відповідно, в окремих громадах області мешканці можуть чути звуки вибухів.

У КОВА закликали жителів зберігати спокій та в разі повітряної тривоги негайно переходити до укриттів.

У Києві через відключення електроенергії сталося три вибухи. У столиці зафіксовано три вибухи туристичних газових балонів. Про це повідомляє КМВА з посиланням на ГУ ДСНС у Києві. КМВА закликає містян бути максимально обережними та дотримуватися усіх правил поводження з газовим обладнанням, передають "Коментарі".

Вибух газу в будинку на Позняках: судитимуть п'ятьох посадовців "Київгазу". До суду скеровано обвинувальний акт відносно п’яти службових осіб АТ "Київгаз". Вони стали винуватцями вибуху у житловому будинку на Позняках у червні 2020 року.

Службовцям інкриміновано порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей. Повідомляється, що вибух газу, який спричинив обвал конструкцій десятиповерхового житлового будинку у Києві та призвів до загибелі п’ятьох людей і травмування трьох, стався через недотримання технології повірки газових лічильників у будинку.

Джерело: https://t.me/kyivoda/7142


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися