У Yasno розповіли, що заважає повернути планові відключення світла

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли, що заважає повернути планові відключення електроенергії

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли, що заважає повернути планові вимкнення електроенергії. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, енергетики вже наближаються до стабілізації ситуації у мережі. Він зазначив, що для прискорення процесу користувачам не варто включати до мережі відразу всі електричні прилади, які споживають світло. Коваленко заявив, що у подібних випадках кількість аварій зростає.

“Я розумію, коли електроенергія є лише кілька годин на добу, потрібно зробити усі домашні справи. Але поясню. Справа в тому, що в момент підключення споживається майже вдвічі більше, ніж звичайно. Запобіжники, трансформатори, мережеве обладнання не витримують, і люди знову залишаються без світла”, – заявив він.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли, коли в українській столиці покращиться ситуація з відключеннями електроенергії після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це повідомив генеральний директор компанії Сергій Коваленко в ефірі національного телемарафону.

За його словами, з початку тижня енергетики планують повернутися до планових графіків відключення світла.

“За моїми персональними прогнозами, ми очікували, що це буде трохи раніше, але бачимо, що цими вихідними ще є екстрені відключення. Я розраховую на початок наступного тижня, який буде вже завтра чи у вівторок, сподіваюся, що ми повернемося до звичних графіків. Але це залежить від запуску покоління і ще кількох моментів, тому чекатимемо”, – зазначив Коваленко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися