"Укрзалізниця" розповіла про рух поїздів з Києва при відключеннях світла

Державна компанія "Укрзалізниця" розповіла про рух поїздів із Києва та інших міст під час масових відключень світла

Державна компанія "Укрзалізниця" розповіла про рух поїздів із Києва та інших міст під час масових відключень світла. Про це стало відомо із заяви голови правління УЗ Олександра Камишина.

За його словами, залізничники у разі нових масштабних відключень світла в енергосистемі не скасовуватимуть пасажирські потяги. Він зазначив, що на всіх вокзалах є тепло, електроенергія та зв'язок.

Камишин підкреслив, що потяги можуть затримуватися під час блекаутів.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" змінила графік поїзда сполученням Київ-Херсон - квитки за оновленим розкладом вже з'явилися у продажу для громадян. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ.

Відомо, що поїзд, який почав їздити зі столиці до звільненого Херсона 18 листопада, з першого грудня отримає новий, більш комфортний графік руху.

З 1 грудня поїзд вирушатиме до Києва у світлий час доби — о 15:27, прибуваючи на світанку до перших рейсів кільцевої електрички.

Поїзд до Херсона вирушатиме з Києва парними числами, а повертатиметься назад — парними. Квитки за оновленим графіком вже у продажу на сайті, у чат-боті та додатку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися